lørdag 21. januar 2012

Debut og disk i Drammen!

Rapport fra startnummer 111

For et forrykende møkkavær..Vi hadde vel knappest vært ute av døra om ikke det stod ære og konk på spill..Snø og glatte veier- yummie!


Nuvel. Vi har kommet hjem nå, og har en sliten liten bisk i hus.Vi gjorde så godt vi kunne... Det skal nemlig nevnes at et ikke skal så mye til før en disker i rally. Stramt bånd, mye snusing( og dommer bestemmer hvor mye) for å nevne noe Men også sånne opplagte tabber som ekspedering av nummer en og to, samt hard håndtering og slikt, sender deg ut av dansen.

Mine mål for dagen:
¤ Holde ord til Nina og Cille
¤ Jobbe med forstyrrelser
¤ Gjennomføre en hel bane

Og slik er egenevalueringen av oss
Selvsagt diska vi, både på snus og stramt bånd i stevne 1.Og en sitt for mye?????( hvor kom den??) men vi gjennomførte, og jeg er såå stolt.. I tillegg kom all den andre tilvenninga med ikke å få hilse på andre hunder, og å holde kontakt... Han var flink!! Skiltene var ikke så vanskelige å lese..
Stevne to var det mye å trekke lærdom av.Ikke bare nye skilt, men også at litt utpå dagen blir små bissevover slitne, og da blir det å overta en bane etter en annen klasse litt ekstra heavy.I tillegg rasa det snø fra taket,som bråkte noe skrekkelig og nysjerringe hunder lurer fryktelig på hva det er av utstyr i et hjørne av banen.
Mack hadde i allefall fått nok, og jeg vurderte å ta ham av banen, da han ikke var kontaktbar. I spiralen ordna han den biffen sjøl, ved å løfte på labben.. Tulling!

men seriøst, han viste hva han kunne, at han har evnen til å fokusere.Så vi prøver oss igjen en annen gang vi.. Det er ikke en klisje: det viktigste er ikke å vinne , men å delta..Ikke bare fordi en må være der for å få sjansen, men også fordi en trenger erfaringen til å bli god...Og jøye.. vi kan være fornøyd..

Hvordan det gikk med de to andre...Vel, Cille og Amos gjorde som oss, fullførte ett, og forlot halveigs i ett stevne. Skjønt Amos holdt på dråpene sine, det var mer snusinga. Nina og Jack kom på 3.plass i stevne 1 og vant stevne 2.
Og det var ikke så gæli gjort. Ingen andre deltakere fullførte uten å diske. Flinke flinke begge to!!

Det gikk bra, en har fått smake mer av en sport som er litt mer stillegående enn  de andre hundesportene jeg kjenner til, og vi hadde det hyggelig. Og , nå trener vi jo en gang i uka..... det må jo gi resultater.Og kurs hos Nina venter..Ryktene sier at vi skal treffe en amerikansk bulldog figurant vi hygget oss med i dag også..

Nina Haaland og Jack, fornøyde med 3 plass etter stevne 1, visste ikke hva de hadde i vente.. hoho..

Måtte jo ha med kritikk skjema!!

Cille og Amos chiller og myser på folket

skikkelig sosialt på rally altså..

Mack synes det er godt å roe seg ned på fang og i armer.. mye som frustrerer og stresser

stolt av gullingen min...Alle var enige om at det hadde vært en fin dag..
http://hundetreningifokus.blogspot.com/2012/01/en-avtale-er-en-
avtale.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HundetreningIFokus+%28Hundetrening+i+Fokus%29

Nina Haalands versjon av dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar