lørdag 18. februar 2012

på passeringskurs hos Nina H dag 1

En passende undertittel kunne også være med isbrodder på muckbootsen og finhakka pølser i lomma...
For været har slått om. Helt greit for meg, jeg tilhører Den Andre kategorien nordmenn som synes snø er best som julekulisse, riktignok ikke den undergruppen som melder flytting til varmere strøk..
men det gjør jo litt med kjøreforholdene og å være utendørskosefaktoren.Men regnet kom ikke før vi var godt på hjemvei, og da er det greit.

Vi kom derfor bittelitt for sent..Noen kjente fjes var det jo, som vanlig.Blir sånn når en har vanka i hundemiljø  i en 12 års tid.Favorittbullen min Amos skulle være en av figurantene. Teori før lunsj.
Ikke noe klinkane nytt, men gamle fakta blir nye i dagsaktuell sammenheng. Nå er det Mack det gjelder.og Mack blir yranes glad når andre hunder dukker opp. Punktum.

I praksisdelen øvde vi på passering, på Eikersenteret med figurant hunder, og hverandres hunder som traska foran oss.
Flinke lille Mack..
I tillegg var vi innom whiplash turn -hjemmelekse faktisk..i skulle også belønne pusteteknikk, men det skjønte Mække ikke noe av..

Siste runde markerte Mack tydelig at han var våt av smeltevann, frøs og i grunnen hadde fått nok.. og det er helt greit...
De andre synes det var skrekkelig vittig at jeg som hadde den minste hunden var den som hadde brodder. Ja, de må jo gjerne flire.. så glir ikke jeg..

Klar igjen i morgen!!

har plukket opp nyttige tips, fått god tilbakemelding,og skal fokusere på å skifte retning under belønning, og belønne også tett innpå kroppen.
har også fått god kos av noen av de andre hundene på kurset..
Takk til Nina Haaland og Hund i Fokus

Annen litteratur, inspirasjon:
http://controlunleashed.net/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar