lørdag 31. mars 2018

Trikseprøve økt

Ut med gulvet... det er jo tross alt påskeaften!

Vi begynte med bamse. At han skal holde posisjon,selv om jeg senker armen. Vi er på 4 sekunder. Såpass må det være. Målet er å holde posisjonen. Han har lett for å sette  labbene i gulvet.

Så jobba vi med å snurre. Han snurrer en, og så setter han seg eller legger seg ned. Jeg må være kjapp til å gi han ny snurre kommando.

Så jobba vi litt med show. Fremdeles ikke sikker på hvilken vinkel han  foretrekker. Vil gjerne at han jobber uten disse jazzhendene.

Brukte mye tid på target. Han ser forundret på meg. skjønner ikke hva han skal. Kanskje gummilokk ikke er det beste? Prøve tupperlokk eller noe. Han fikk masse ros for å  komme borti med labben. Vi begynner der.

Helt ned. her skal vi holde 5 sekunder. Jeg la meg på alle fire med ham , for å se at haka gikk i gulvet. Det ble mye suss og kjærlighet....

Vel vi får se hva det blir til. Men det er moro å jobbe med Mack igjen. Han må bare ta det. Spennende å teste det utendørs igjen også. Det er jo der det blir gøy. Godt vi kan belønne i mellom, og bruke bånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar