mandag 16. juli 2012

Besøk av bruttern, Charlie

 Lørdag  14 juli dukka brodern opp, vi  var litt dumme, for vi bare slapp dem sammen da de kom på døra. Dumt, for Mack er svæært sosial og uten intimsone, og broder Charlie er en litt mer resevert type som murrer for å vise både begeistring og misnøye, så da ble det litt rabalder. Putta Mack i bur, og hver gang han bjeffa, så knurra Charlie.. Så tok vi en felles tur, og da vi kom hjem da så var det ikke mååååte på med smuuuching og vennskap..
Jeg skjønte hvor landet lå da jeg på lørdagskvelden  tok Mack fatt. Charlie stod med labbene på kneet mitt og fikk klø der det var allerbest, på brystet, da Mack benyttet anledningen til å klatre opp for å ri på Charlie. Jeg dyttet ham ned, og ga ham peke fingeren, hardt blikk og tydelig beskjed: "Det der får du ikke l..." Lenger kom jeg ikke før Charlie smøg seg mellom fingeren og Mack , og sendte meg et kohlfarget blikk.
He ain't heavy, he's my brother...

Charlie er nemlig en skjønn liten fyr, trenger bare litt plass, førsterett på mattes fang ( Husse var det ikke så farlig med) og ytringsfrihet , å få prate litt...
Han er forresten mye større enn Mack.. Ikke sånn voldsomt, men merkbart.

På søndag 15 juli begynte moroa. Vi dro til Pet Shop Girls , som vi hadde  hørt så mye om, klar for hundekafe.. Til den happeningen var det å si ; check

Så var det  hundejordet og Vigelandsparken. Bergensere i byen som ikke har sett dette før må jo få lov til å finne ut av det.. Gutta miga, snusa og ble fotografert, akkurat som sinnataggen.
Smått om senn kom vi og regnbygene oss til hundejordet. Der var det en fin blanding av stort og smått, og vi poserte litt på bordet..


Da vi var tilbake hos oss, var det i grunnen to slakt i vi hadde i hus...


Mandag gikk vi for det lokale ; hundejordet på Nebben ( Lillestrøm) Og gutta koste seg...
.Møkkete og glade chilla vi resten av dagen, før vi fikk lirka gjesteboka i hendene på de tobeinte..
Takk for besøket ; gleder oss til å komme til Bergen vi nå...


Slenger på noen av Lene og Kennets bilder av lørdag/søndag også.. takk for lånet..
Keep it in the familly...

Hundejordet, felles snusing

Er det ikke dette brødre gjør sammen? Jakter på lekre kjei? Og mer modellbein enn en mynde finner en ikke..

sad sam

smmmmmmasjk

el hermanos

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar