onsdag 30. november 2011

dagens lættis

dette var dagens..Mack la seg på tastaturet til gubben, så hele skjermen ble snudd... hihi

har dessuten funnet ide til heelwork.... me får sjå..

søndag 27. november 2011

dogs4all

Vi har vært på dogs4all! og ikke minst har vi vært med på nordisk championship i heelwork/freestyle. Det vil si ; Mack har sett på så han vet åssen det skal være, og jeg har vært en av speakerne..

Alle land har vist seg fram , Norge, Sverige, Finland og Danmark .. Hvilken inspirasjon!! Så nå har inspirasjonen og planen tatt form.. Vi skal lage oss et heelwork nummer.. sangen er gammel og kjent.
Dessuten skal jeg plukke opp igjen rallylydigheten!

lørdag 19. november 2011

springer på tur!

Da har reaper cyclemafiaogderomkring fått seriøs konkurranse! Team Mack har nemlig vært ute på sin første sykkeltur.. Det var moro med sukker på det! Innimellom tok vi pauser, med en sitt og vent innimellom. Ikke så langt, bare et kvarters tid
 
 
Rett i dusjen etterpå .Pakket deretter løperesset inn i et håndkle, og wrappa opp som selveste basusjernet på vei inn i godstolen, kunne det blitt rene idyllen om det ikke hadde kommet et høyt og tydelig Simpsonbølle HA HA i kvitreform fra parakittburet...
drittfugler altså..

søndag 13. november 2011

Mack- the linselus


Her sitter man og dokumenterer julegaveproduksjon,med mobilen da det kommer et lite fnys fra gulvplan.... det er ikke til å misforstå... "Du skal vel knipse   MEG? skal du ikke??" Han setter seg pent til, og stirrrer inn i kameraet..

Så, siden han er et ekte fotografsønn så er jo det å posere en naturlig sak.....

raringen min..

torsdag 10. november 2011

Hihi.... MackGyver her : når en ikke finner tørrfiskbiten matmor har kila mellom to saccosekker, så kan vi jo gå i godbitskapet og hente oss en ny??
*jobb på du, snuser'n*
 
fy pokker, den "hundesfisken" stinker!

tirsdag 8. november 2011

vi har trent på Trandum

L dro oss med ! Lp var planen, og målet var god kontakt på transportetappe.Tross alt, det er det det skorter på, at han så lett faller ut...og ikke minst, med andre hunder tett på, som en IKKE skal hilse på.

Så, det var full jubel når han valgte å bryte kontakten med hund og finne meg i stedet. hver gang....Ikke lett men  jeg synes han var flink, jeg....  Mye snuta i bakken, og full koll på hva de andre gjorde .Men jeg er fornøyd...Det var tross alt på ukjent treningsbane, innsausa av hundelukt.
Felles dekk, innkalling og greier....

Jo, jeg tror vi må ha mere av dette, kontakt og etappetrening og å drøye før belønning, i bli øvelser..

Liten morsom ting.. Mack kom styrtende ut døra, og fikk se at det var en annen hund utenfor, for så å tverrsnu i motsatt retning da han oppdaget at det var Grusomme Raio.... hihi.. innpåslitne portef¤¤¤!!

søndag 6. november 2011

jeg har en fantastisk hund!

Trente med L og portisene utenfor coop i dag, og han har vist seg fra sin beste side.! Full respons! Lå til og med i dekk når Rikke raste forbi..

Ellers ble det mye vendinger og kontakt, samt repetisjon på rygging, samt target og å stå selv om jeg fortsetter...

Trente litt tannvisning også.Han likte det ikke, men fant seg i det...

Tenner  nytt håp i hjertet mitt dette...